Skip to content

Laadpalen in Zottegem – installateur in uw buurt

Bent u een particulier die een laadpaal in Zottegem aanvraagt of een bedrijf dat meerdere laadpalen wil installeren, PMG Charge is er om u te ontzorgen. We dragen met plezier bij aan de overgang naar groenere energie en zorgen ervoor dat u vlot en zorgeloos kunt laden.

Waarom kiezen voor een laadpaal in regio Zottegem?

Het leven wordt steeds duurder door de stijgende prijzen van energie en brandstof. Overschakelen naar elektrisch rijden past perfect binnen een duurzame levensstijl én is een van de beste manieren om snel uw energiekosten te drukken.

  • Duurzaam: Elektrisch rijden is een essentieel element van een duurzame levensstijl en heeft een grote impact.
  • Makkelijk: Zoeken naar een openbaar laadstation met één oog op uw batterij, dat is gelukkig verleden tijd met een eigen laadpaal. Laden wanneer het u past, volgens uw schema, heerlijk!
  • Kostenbesparen: Laden aan uw eigen laadpaal is snel, veilig en efficiënt. Met een slimme laadpaal laadt u immers optimaal. Zo dalen uw laadkosten merkbaar. 
Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Uw betrouwbare installateur van laadpalen in Zottegem

Thuislaadpalen

Als particulier vindt u bij PMG Charge compacte en gebruiksvriendelijke laadpalen. Ze zijn makkelijk te installeren aan uw gevel, in uw garage of op uw oprit. Onze laadpalen zijn praktisch en functioneel, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik. Uw voertuig laden wordt zo een fluitje van een cent.

Bedrijfslaadpalen

Ondernemingen met een duurzaam beleid bieden hun medewerkers of klanten graag de mogelijkheid om hun elektrisch voertuig te laden. PMG Charge biedt robuuste bedrijfslaadpalen aan waaraan meerdere voertuigen tegelijk kunnen laden. Een grote troef voor uw bedrijfsparking.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2024 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, energiek bedrijf. We werken als onafhankelijk installateur uitsluitend met kwaliteitsvolle laadinfrastructuur. We staan in het leven met een “yes, we can!”-mentaliteit. Dat leverde ons in 2022 de award Prille Klimmer op, uitgereikt door het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie
Cedric Bourda
Cedric Bourda
2023-11-30
Super service van onze contactpersoon Jarno Arijs. Al onze vragen werden direct klaar en duidelijk beantwoord + een zeer vlotte installatie en keuring. Op minder dan twee weken was alles afgerond!
gilles desmet
gilles desmet
2023-11-25
Heel goede en snelle service gekregen. Heel tevreden over hoe Jarno Arijs handelde, bij iedereen aan te bevelen
CHRISTINE VAN DE WIELE
CHRISTINE VAN DE WIELE
2023-11-06
Daar de firma gevestigd is nabij ons woonadres, contacteerde we in augustus 2023 de firma PMG Charge voor het maken van een offerte voor het plaatsen van een wallbox. We hadden ook al andere offertes ontvangen en hun prijs was de voordeligste. De nieuwe elektrisch wagen zou pas begin volgend jaar geleverd worden maar om toch te kunnen genieten van de premie dit jaar, werd overeengekomen om de plaatsing te voorzien tegen november 2023. Onverwachts kregen we bericht dat de wagen reeds in september 2023 zou geleverd worden. Daarom werd gevraagd om de wallbox vroeger dan afgesproken te plaatsen. De wallbox werd in september vakkundig geplaatst en wij waren zeer tevreden klanten! Deze firma is zeker een aanrader!
Lode Pattyn
Lode Pattyn
2023-06-01
Perfecte snelle service met duidelijke uitleg!
Esther Gheyssens
Esther Gheyssens
2023-04-17
Professionele uitleg, goede plaatsing, vriendelijke bediening. De laadpaal is visueel ook mooi. De app is wel niet altijd even gebruiksvriendelijk (afhankelijk van bluetooth en de website functioneert niet altijd)

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Een laadpaal aanvragen is heel simpel: neem gewoon even contact op. We bekijken samen uw laadbehoeften en bieden u een offerte op maat van uw project aan.

De kosten voor het installeren van een laadpaal in Zottegem of elders hangen af van verschillende factoren. Neem contact op een offerte op maat van uw project.

De wachttijd voor de installatie van een laadpaal hangt af van elke individuele situatie. We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Neem contact op voor een exact timeframe en meer details.

Bij PMG Charge vindt u slimme laadoplossingen  voor particulieren, lokale overheden en bedrijven. Onze laadpalen zijn ontworpen om betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Inderdaad. PMG Charge levert niet alleen uw laadpaal, maar we staan ook in voor de installatie ervan. Onze professionele installateurs installeren uw laadpaal correct en op tijd.

We zijn een klantvriendelijk bedrijf dat steeds streeft naar een vlotte service en professionele installaties. Bij ons krijgt u een totaalpakket, van offerte tot oplevering. Zo kunt u snel en zonder zorgen veilig en efficiënt laden.