Skip to content

Laadpalen in Zottegem – installateur in uw buurt

Bent u een particulier die een laadpaal in Zottegem aanvraagt of een bedrijf dat meerdere laadpalen wil installeren, PMG Charge is er om u te ontzorgen. We dragen met plezier bij aan de overgang naar groenere energie en zorgen ervoor dat u vlot en zorgeloos kunt laden.

Waarom kiezen voor een laadpaal in regio Zottegem?

Het leven wordt steeds duurder door de stijgende prijzen van energie en brandstof. Overschakelen naar elektrisch rijden past perfect binnen een duurzame levensstijl én is een van de beste manieren om snel uw energiekosten te drukken.

  • Duurzaam: Elektrisch rijden is een essentieel element van een duurzame levensstijl en heeft een grote impact.
  • Makkelijk: Zoeken naar een openbaar laadstation met één oog op uw batterij, dat is gelukkig verleden tijd met een eigen laadpaal. Laden wanneer het u past, volgens uw schema, heerlijk!
  • Kostenbesparen: Laden aan uw eigen laadpaal is snel, veilig en efficiënt. Met een slimme laadpaal laadt u immers optimaal. Zo dalen uw laadkosten merkbaar. 
Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Uw betrouwbare installateur van laadpalen in Zottegem

Thuislaadpalen

Als particulier vindt u bij PMG Charge compacte en gebruiksvriendelijke laadpalen. Ze zijn makkelijk te installeren aan uw gevel, in uw garage of op uw oprit. Onze laadpalen zijn praktisch en functioneel, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik. Uw voertuig laden wordt zo een fluitje van een cent.

Bedrijfslaadpalen

Ondernemingen met een duurzaam beleid bieden hun medewerkers of klanten graag de mogelijkheid om hun elektrisch voertuig te laden. PMG Charge biedt robuuste bedrijfslaadpalen aan waaraan meerdere voertuigen tegelijk kunnen laden. Een grote troef voor uw bedrijfsparking.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2024 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, energiek bedrijf. We werken als onafhankelijk installateur uitsluitend met kwaliteitsvolle laadinfrastructuur. We staan in het leven met een “yes, we can!”-mentaliteit. Dat leverde ons in 2022 de award Prille Klimmer op, uitgereikt door het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Een laadpaal aanvragen is heel simpel: neem gewoon even contact op. We bekijken samen uw laadbehoeften en bieden u een offerte op maat van uw project aan.

De kosten voor het installeren van een laadpaal in Zottegem of elders hangen af van verschillende factoren. Neem contact op een offerte op maat van uw project.

De wachttijd voor de installatie van een laadpaal hangt af van elke individuele situatie. We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Neem contact op voor een exact timeframe en meer details.

Bij PMG Charge vindt u slimme laadoplossingen  voor particulieren, lokale overheden en bedrijven. Onze laadpalen zijn ontworpen om betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Inderdaad. PMG Charge levert niet alleen uw laadpaal, maar we staan ook in voor de installatie ervan. Onze professionele installateurs installeren uw laadpaal correct en op tijd.

We zijn een klantvriendelijk bedrijf dat steeds streeft naar een vlotte service en professionele installaties. Bij ons krijgt u een totaalpakket, van offerte tot oplevering. Zo kunt u snel en zonder zorgen veilig en efficiënt laden.