Skip to content

Laadpalen in Sint-Niklaas – installateur in uw buurt

Ook in het warme Sint-Niklaas wordt bijgedragen aan de transitie naar groenere energie. PMG Charge wil dat proces zo makkelijk mogelijk maken. Of u nu een particulier bent die een laadpaal aanvraagt in Sint-Niklaas of u als bedrijf meerdere laadpalen wil installeren, PMG Charge is er om u te ontzorgen.

Waarom kiezen
voor een laadpaal in Sint-Niklaas?

Stijgende energie- en brandstofprijzen maken het leven duur. Overschakelen naar elektrisch rijden is een slimme manier om uw energiekosten te drukken.

  • Duurzaamheid: Duurzamer leven begint bij elektrisch rijden, een snelle, efficiënte manier om uw steentje bij te dragen.
  • Gemak: Nooit meer zoeken naar een openbaar laadstation met één oog op de teller. U laadt uw elektrische auto op wanneer het u past, gewoon bij u thuis.
  • Kostenbesparing: Vaak is een elektrische auto opladen goedkoper dan benzine of diesel tanken.
 
Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Uw betrouwbare installateur
van laadpalen in Sint-Niklaas

Thuislaadpalen

Onze compacte, gebruiksvriendelijke laadpalen zijn bijzonder geschikt voor particuliere klanten die hun auto vooral thuis willen opladen. Deze laadpalen kunnen in uw garage of op uw oprit geïnstalleerd worden. Thuislaadpalen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Het opladen van uw elektrische auto gaat zo eenvoudig als uw smartphone opladen.

Bedrijfslaadpalen

Voor bedrijven die een groen beleid voeren en hun klanten of medewerkers de optie willen geven om een elektrische wagen op te laden, zijn er onze zakelijke laadpalen. Deze zijn robuust en zo ontworpen dat meer dan één voertuig tegelijk kan opladen. Een waardevolle toevoeging aan uw bedrijfsparkeerterrein.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Dankzij een aftrekbare premie van liefst 30 percent blijft een laadpaal ook in 2023 interessant.

Sneller opladen

Met een thuislaadpaal gaat het opladen tot vijf keer sneller dan via een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Met een laadpaal thuis laadt u veiliger op en zonder kans op oververhitting of overbelasting zoals bij een stopcontact.

Load balancing

De energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie wordt veilig en efficiënt verdeeld.

On demand opladen

Nooit meer zoeken naar een vrije laadpaal in uw buurt! Laad uw auto thuis op, wanneer het u past.

Waarom kiezen
voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, energiek bedrijf met een passie voor laadpalen. Bij ons vindt u steeds een uitgebreid assortiment kwalitatieve laadinfrastructuur. Als onafhankelijk installateur hebben we een echte “yes, we can!”-mentaliteit. Die leverde ons in 2022 de award van Prille Klimmer van het Aalsterse initiatief Broeikas op.

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Een laadpaal vraagt u eenvoudig aan door contact met ons op te nemen. Na het bespreken van uw wensen en behoeften, bieden we u een offerte op maat aan.

Afhankelijk van uw specifieke situatie variëren de kosten voor het installeren van een laadpaal. Neem contact op voor een gedetailleerde offerte op maat van uw project.

Na het ontvangen van uw offerte en het akkoord om van start te gaan, doen we ons best om uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing hangt af van verschillende factoren. Neem daarom zeker contact op voor meer details.

Bij PMG Charge vindt u slimme laadoplossingen voor particulieren en bedrijven. Onze laadpalen zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam.

Dat klopt. PMG Charge levert en installeert uw laadpaal. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat uw laadpaal tijdig en correct wordt geplaatst.

We streven naar een klantgerichte benadering, een snelle service én een professionele installatie. Zo willen we de transitie naar groenere energie vergemakkelijken. Om u helemaal te ontzorgen, vindt u bij ons een totaalpakket, van offerte tot oplevering.