Skip to content

Laadpalen in Gent – installateur in uw buurt

In de bruisende stad Gent zijn wij van PMG Charge trots om bij te dragen aan de transitie naar groenere energie. Of u nu een particulier bent die een laadpaal aanvraagt in Gent, of een bedrijf dat meerdere laadpalen wil installeren, PMG Charge is er om u te ontzorgen.

Waarom kiezen voor een laadpaal in regio Gent?

Door de stijgende energie- en brandstofprijzen is het leven duurder geworden. De overschakeling maken naar elektrisch rijden en te kiezen voor een laadpaal kan hierbij helpen om uw energiekosten te drukken.

  • Duurzaamheid: Elektrisch rijden is een cruciaal onderdeel van de overgang naar een duurzamere levensstijl.
  • Gemak: Geen gedoe meer met het zoeken naar een openbaar laadstation. Laad uw elektrische auto op wanneer u maar wilt, in het comfort van uw eigen huis.
  • Kostenbesparing: In de meeste gevallen is het opladen van een elektrische auto goedkoper dan het tanken van benzine of diesel.
Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Uw betrouwbare installateur van laadpalen in Gent

Thuislaadpalen

Voor particuliere klanten die hun voertuig voornamelijk thuis opladen, bieden we compacte en gebruiksvriendelijke laadpalen. Deze kunnen makkelijk geïnstalleerd worden in uw garage of op uw oprit. Thuislaadpalen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en maken het opladen van uw elektrische auto zo eenvoudig als het opladen van uw smartphone.

Bedrijfslaadpalen

Voor bedrijven die een groen beleid willen voeren en hun medewerkers of klanten de mogelijkheid willen bieden om hun elektrische auto’s op te laden, bieden we zakelijke laadpalen. Deze robuuste laadpalen zijn ontworpen om meerdere voertuigen tegelijkertijd op te laden en kunnen een grote toevoeging zijn aan uw bedrijfsparking.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2023 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in laadpalen. Als onafhankelijk installateur, staan wij tevens garant voor een kwaliteitsvol en uitgebreid assortiment aan laadinfrastructuur.  We hebben een echte “yes we can” mentaliteit. Hierdoor werden we dan ook beloond met de award van Prille Klimmer 2022, gekregen van het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Bij PMG Charge kunt u eenvoudig een laadpaal aanvragen door contact met ons op te nemen. We zullen uw behoeften bespreken en u een offerte op maat aanbieden.

De kosten voor de installatie van een laadpaal kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Na ontvangst van uw offerte en bevestiging van de opdracht, streven we ernaar om uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing kan variëren, dus neem contact met ons op voor meer details.

PMG Charge biedt slimme laadoplossingen aan die geschikt zijn voor particulieren en bedrijven. Onze laadpalen zijn ontworpen om betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Ja, bij PMG Charge zorgen we niet alleen voor de levering van uw laadpaal, maar ook voor de installatie ervan. Ons team van professionele installateurs zal ervoor zorgen dat uw laadpaal correct en op tijd wordt geïnstalleerd

PMG Charge staat bekend om zijn klantgerichte benadering, snelle service en professionele installatie. We bieden een totaalpakket van offerte tot oplevering en zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt opladen