Skip to content

Laadpalen in Oudenaarde – installateur in uw buurt

Interesse in het installeren van een laadpaal in Oudenaarde? PMG Charge helpt particulieren, bedrijven en lokale overheden overstappen naar groenere energie. We begeleiden u van A tot Z, zodat u snel en veilig kan laden.

Ervaren installateur van laadpalen in Oudenaarde

Als u voordeliger wil laden, heeft u een eigen laadpaal bij u thuis of aan uw bedrijf nodig. Een thuislaadpaal of bedrijfslaadpaal is steeds beschikbaar én is fiscaal voordelig. Bovendien is laden aan uw eigen, slimme laadpaal betrouwbaar, veilig en snel. Schakel een betrouwbare installateur van laadpalen in Oudenaarde in. PMG Charge installeert laadpalen voor particulieren, bedrijven en lokale overheden in Oudenaarde en omstreken.

laadpalen Oudenaarde
laadpaal Oudenaarde

Laadpalen in Oudenaarde voor bedrijven en particulieren

Thuislaadpalen

Slimmer, voordeliger en efficiënter laden doet u makkelijk met uw eigen slimme laadpaal. Een slimme laadpaal van PMG Charge zet de beschikbare energie optimaal in. De paal laadt uw elektrische auto zo veel mogelijk op tijdens de daluren. Zo bespaart u merkbaar op laadkosten. Een slimme laadpaal maakt elke laadbeurt zo efficiënt mogelijk. Onze laadpalen zijn ook gebruikvriendelijk, compact en perfect voor dagelijks gebruik.

Bedrijfslaadpalen

Streeft u als bedrijf duurzaamheid na, dan wilt u uw werknemers en klanten faciliteren bij het opladen van hun elektrische voertuigen. Daar helpen we u graag bij. Daarom installeren we ook zakelijke laadpalen in Oudenaarde en omgeving. Aan de robuuste laadpalen kunnen meerdere voertuigen tegelijkertijd opladen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en bieden een grote meerwaarde voor uw onderneming.

De vijf voordelen van slimme laadpalen

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot 30 percent, is een laadpaal ook in 2024 een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een dynamisch bedrijf met veel energie en drive. Als onafhankelijk installateur werken we exclusief met kwaliteitsvolle laadinfrastructuur. We helpen u de beste laadpaal te vinden voor uw unieke situatie. Die “yes, we can!”-mentaliteit werd in 2022 beloond met de Prille Klimmer-award van het Aalsterse initiatief Broeikas.

 

laadpalen in oudenaarde

Wat zeggen onze klanten?

Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie
Cedric Bourda
Cedric Bourda
2023-11-30
Super service van onze contactpersoon Jarno Arijs. Al onze vragen werden direct klaar en duidelijk beantwoord + een zeer vlotte installatie en keuring. Op minder dan twee weken was alles afgerond!
gilles desmet
gilles desmet
2023-11-25
Heel goede en snelle service gekregen. Heel tevreden over hoe Jarno Arijs handelde, bij iedereen aan te bevelen
CHRISTINE VAN DE WIELE
CHRISTINE VAN DE WIELE
2023-11-06
Daar de firma gevestigd is nabij ons woonadres, contacteerde we in augustus 2023 de firma PMG Charge voor het maken van een offerte voor het plaatsen van een wallbox. We hadden ook al andere offertes ontvangen en hun prijs was de voordeligste. De nieuwe elektrisch wagen zou pas begin volgend jaar geleverd worden maar om toch te kunnen genieten van de premie dit jaar, werd overeengekomen om de plaatsing te voorzien tegen november 2023. Onverwachts kregen we bericht dat de wagen reeds in september 2023 zou geleverd worden. Daarom werd gevraagd om de wallbox vroeger dan afgesproken te plaatsen. De wallbox werd in september vakkundig geplaatst en wij waren zeer tevreden klanten! Deze firma is zeker een aanrader!
Lode Pattyn
Lode Pattyn
2023-06-01
Perfecte snelle service met duidelijke uitleg!
Esther Gheyssens
Esther Gheyssens
2023-04-17
Professionele uitleg, goede plaatsing, vriendelijke bediening. De laadpaal is visueel ook mooi. De app is wel niet altijd even gebruiksvriendelijk (afhankelijk van bluetooth en de website functioneert niet altijd)

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Een laadpaal aanvragen is heel eenvoudig. Neem contact op om samen uw wensen en laadbehoeften te bespreken. Daarna stellen we een gedetailleerde offerte op maat op.

 

De installatiekosten voor een laadpaal variëren afhankelijk van verschillende factoren. Neem contact met ons op voor een uitgebreide en gedetailleerde offerte op maat van uw situatie.

 

Als u kiest voor PMG Charge, nemen we uw opdracht op in onze planning. We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De precieze timing hangt af van verschillende zaken. Neem gerust contact op voor meer details of bij vragen.

PMG Charge biedt slimme laadoplossingen voor particulieren, bedrijven en lokale overheden. Onze laadpalen zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en betrouwbaar.

Inderdaad, we leveren uw laadpaal en voeren zelf de installatie uit. Onze professionele installateurs staan in voor een tijdige, correcte installatie van uw laadpaal.

PMG Charge is een klantgericht bedrijf dat volop inzet op een vlotte dienstverlening en professionele installaties. We leveren een compleet pakket, van offerte tot oplevering, zodat u snel en eenvoudig zorgeloos kunt laden.