Skip to content

Oplaadpaal auto

Een oplaadpaal voor uw auto bij u thuis of aan uw bedrijf? Slimme zet. Zo laadt u voordelig en wanneer het u past. PMG Charge helpt particulieren, zelfstandigen, kmo’s en lokale overheden overstappen naar groenere energie.

Elektrische oplaadpaal

Een oplaadpaal voor uw auto is een van de beste investeringen in een duurzame toekomst. Zo laadt u efficiënter en voordeliger. Kiest u voor een slimme laadpaal én heeft u zonnepanelen? Dan laadt u nog zuiniger.

Wilt u meer weten over de beste oplaadpaal voor uw situatie? We geven u graag alle info over een oplaadpaal thuis of voor uw onderneming. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan, voor een prijsvoorstel op maat.
oplaadpaal

Oplaadpaal plaatsen

oplaadpaal auto

Steeds meer mensen laten een oplaadpaal plaatsen thuis. Ook ondernemingen gaan vaker voor een oplaadpaal om zo het comfort van werknemers en klanten te verhogen. Logisch, gezien de vele voordelen die een oplaadpaal voor elektrische auto’s biedt.

Door de stijgende energie- en brandstofprijzen is het leven duurder geworden. Elektrisch rijden is een van de beste manieren om energiekosten te drukken. Het is tegelijk een veilige, fiscaal voordelige en duurzame manier om ons steentje bij te dragen voor een groenere toekomst.

Omdat oplaadpalen installeren helemaal correct moet gebeuren, laat u zich het best adviseren door een professionele installateur van laadpalen. Vraag alvast een gedetailleerde offerte aan om een zicht te krijgen op de prijs van een oplaadpaal voor uw project.

De vijf voordelen van een oplaadpaal

Fiscaal voordelig

Dankzij een fiscaal voordeel tot wel
30 percent, blijft een oplaadpaal een aanrader.

Sneller opladen

Een oplaadpaal kopen betekent dat u tot vijf keer sneller laadt dan aan een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Laden aan een oplaadpaal is veel veiliger dan laden aan een stopcontact.

Load balancing

De energie tussen uw laadpaal en de andere verbruikers op de locatie te wordt optimaal verdeeld.

On demand opladen

Opladen wanneer het nodig is en wanneer het u past: heerlijk! Nooit meer zoeken naar een laadpaal in de buurt

Waarom uw oplaadpaal kopen bij PMG Charge?

Bij PMG Charge ervaart u de dynamiek van een jong, energiek bedrijf. In ons streven naar een groenere toekomst delen we onze passie voor laadinfrastructuur graag met u. Het is ook daarom dat u bij ons alleen hoogwaardige laadinfrastructuur vindt, die voldoet aan zowel particuliere als professionele noden.
 

Koopt u een oplaadpaal, dan moet u kiezen voor een installateur die u alle informatie verstrekt. Er valt namelijk met heel wat rekening te houden wanneer u een oplaadpaal laat plaatsen. Bovendien heeft u waarschijnlijk heel wat vragen, zoals over de prijs en installatiekosten of over technische aspecten.

U krijgt van ons een gepersonaliseerd prijsvoorstel op maat van uw project. De overgang naar duurzame energie moet zorgeloos en moeiteloos gaan. Daarom streven we er steeds naar elk project, groot of klein, tot een goed einde te brengen. Die “Yes, we can!”-mentaliteit leverde ons de award van Prille Klimmer van het Aalsterse initiatief op in 2022.

oplaadpaal elektrische auto

Wat zeggen onze klanten?

Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie
Cedric Bourda
Cedric Bourda
2023-11-30
Super service van onze contactpersoon Jarno Arijs. Al onze vragen werden direct klaar en duidelijk beantwoord + een zeer vlotte installatie en keuring. Op minder dan twee weken was alles afgerond!
gilles desmet
gilles desmet
2023-11-25
Heel goede en snelle service gekregen. Heel tevreden over hoe Jarno Arijs handelde, bij iedereen aan te bevelen
CHRISTINE VAN DE WIELE
CHRISTINE VAN DE WIELE
2023-11-06
Daar de firma gevestigd is nabij ons woonadres, contacteerde we in augustus 2023 de firma PMG Charge voor het maken van een offerte voor het plaatsen van een wallbox. We hadden ook al andere offertes ontvangen en hun prijs was de voordeligste. De nieuwe elektrisch wagen zou pas begin volgend jaar geleverd worden maar om toch te kunnen genieten van de premie dit jaar, werd overeengekomen om de plaatsing te voorzien tegen november 2023. Onverwachts kregen we bericht dat de wagen reeds in september 2023 zou geleverd worden. Daarom werd gevraagd om de wallbox vroeger dan afgesproken te plaatsen. De wallbox werd in september vakkundig geplaatst en wij waren zeer tevreden klanten! Deze firma is zeker een aanrader!
Lode Pattyn
Lode Pattyn
2023-06-01
Perfecte snelle service met duidelijke uitleg!
Esther Gheyssens
Esther Gheyssens
2023-04-17
Professionele uitleg, goede plaatsing, vriendelijke bediening. De laadpaal is visueel ook mooi. De app is wel niet altijd even gebruiksvriendelijk (afhankelijk van bluetooth en de website functioneert niet altijd)

Hoe verloopt het traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De laadpaal wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Veelgestelde vragen

De kosten voor het aankopen en installeren van een oplaadpaal variëren. De prijs hangt immers af van enkele factoren, zoals het type laadpaal en de nodige werkzaamheden. Denk aan het leggen van kabel of aanpassingen aan het elektrische systeem.

In een standaardofferte houden we altijd rekening met een maximale afstand van 10 meter tussen de hoofdverdeelkast en de locatie van de oplaadpaal. Een grotere afstand heeft een invloed op de prijs.

Wilt u graag de exacte kosten voor uw specifieke project? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. We nemen de unieke specificaties van uw project in overweging om een nauwkeurig prijsvoorstel te bieden.

Er is een fiscaal voordeel voor particulieren en zelfstandigen. Hoeveel het belastingvoordeel bedraagt, hangt af van de aankoopdatum. Van 1 januari 2023 tot 31 december 2023 krijgt u een fiscaal voordeel van 30%. Vanaf 1 januari 2024 wordt dat 15%.

Laat dat fiscale voordeel u motiveren om vroeger dan later een oplaadpaal te installeren. Aan uw eigen oplaadpaal laden is goedkoper dan aan een openbare laadpaal, vooral gecombineerd met zonnepanelen, waardoor u uw investering nog sneller heeft terugverdiend.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.