Skip to content

Elektrische laadpaal

Wilt u een elektrische laadpaal kopen om uw auto efficiënt elektrisch op te laden wanneer het u uitkomt? PMG Charge is een betrouwbare installateur voor zowel thuis- als bedrijfslaadpalen. Of u nu particulier, zelfstandige, KMO of lokale overheid bent, PMG Charge staat klaar om u te begeleiden in de overstap naar duurzamere energie.

Elektrische laadpaal installeren

Klaar voor een duurzame toekomst? Een elektrische laadpaal aanvragen brengt u weer een stapje dichterbij. Ontdek onze betrouwbare, hoogwaardige elektrische laadpalen die naadloos aansluiten op uw behoeften. Of u nu een particuliere gebruiker bent die thuis wil elektrisch laden of een bedrijfseigenaar die wil investeren in elektrische laadpalen, u kunt terecht bij PMG Charge als installateur elektrische laadpalen. 

Bij ons laat u een elektrische laadpaal plaatsen die perfect bij uw situatie past. We geven u alle nodige informatie én we ondersteunen u om het beste uit uw elektrische rijervaring te halen.

elektrische laadpaal
elektrische laadpalen

Oplaadpalen elektrische auto

Rijdt u elektrisch? Een laadpaal thuis of aan uw bedrijf is een goed idee. Wilt u een elektrische laadpaal thuis installeren, dan heeft u nooit meer laadstress. Een eigen thuislaadpaal betekent dat u laadt wanneer het u het best uitkomt. Heeft u zonnepanelen en kiest u voor een slimme laadpaal? Dan laadt u niet alleen efficiënter, maar maakt u optimaal gebruik van de beschikbare energie.

Ook voor een bedrijf zijn er heel wat voordelen bij de aanvraag van een elektrische laadpaal. Een elektrische laadpaal voor een bedrijf biedt een extra troef voor uw klanten. Ook een laadpaal bij uw werknemers thuis plaatsen verhoogt hun werkcomfort aanzienlijk.

PMG Charge voorziet slimme laadinfrastructuur op uw bedrijfssite of thuis. Bij ons kunt u terecht van a tot z. Zo wordt u ontzorgd vanaf de offerte tot aan de oplevering.

De vijf voordelen van een elektrische laadpaal

Fiscaal voordelig

Een elektrische laadpaal blijft interessant, dankzij een fiscaal voordeel tot 30 procent.

Sneller opladen

Met een elektrische laadpaal laadt tot vijf keer sneller dan aan een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Laden aan een elektrische laadpaal is stukken veiliger dan aan een stopcontact.

Load balancing

De energie tussen uw laadpaal en de andere verbruikers op de locatie te wordt veilig verdeeld.

On demand opladen

Met een elektrische laadpaal thuis laadt u wanneer het nodig is en wanneer het u past: heerlijk!

Uw elektrische laadpaal laten installeren door PMG Charge?

PMG Charge is jong en zit vol energie. We dromen niet alleen van een groene toekomst, we maken die ook waar door volop in te zetten op kwaliteitsvolle laadinfrastructuur. Die passie zetten we in om particulieren en professionelen te matchen met de beste elektrische laadpaal. We zijn steeds bereid om uw vragen te beantwoorden, zoals over de prijs van een elektrische laadpaal of technische elementen.

Ons werk zit er niet op wanneer we de juiste match hebben gevonden. We bezorgen u alle informatie over de werking van uw laadpaal en blijven beschikbaar, ook na de oplevering.

Onze “Yes, we can!”-mentaliteit en ontzorgende aanpak leverde ons in 2022 de Prille Klimmer-award van het Aalsterse initiatief Broeikas.

pmg charge elektrische laadpaal

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Elektrische laadpaal? Dit mag u verwachten!

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De laadpaal wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Veelgestelde vragen

De prijs van een elektrische laadpaal en de installatie ervan is afhankelijk van enkele zaken. Zo is het type laadpaal een belangrijk element, maar ook de werkzaamheden kunnen een invloed hebben op de prijs, bijvoorbeeld kabels leggen of aanpassingen aan uw elektrisch systeem.

In een standaardofferte houdt PMG Charge rekening met een maximale lengte van 10 meter tussen de hoofdverdeelkast tot aan de locatie van het laadpunt. Is die afstand groter, dan beïnvloedt dat de prijs.

Wilt u de prijs weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We houden rekening met de unieke details van uw project voor een correct prijsvoorstel.

Particulieren en zelfstandigen kunnen inderdaad een beroep doen op een fiscaal voordeel. Hoeveel de belastingvermindering bedraagt, hangt af van de aankoopdatum. Voor de periode van 1 januari 2023 tot 31 december 2023 krijgt u een fiscale aftrekbaarheid van 30%. Vanaf 1 januari 2024 wordt dat 15%. Het gaat om maximaal 1.800 euro per laadpaal en per belastingplichtige. Voor bidirectionele laadstations krijgt u 8.000 euro.

Dat fiscale voordeel is dus een mooie bonus om nu nog een laadpaal te kopen. Doordat aan uw eigen elektrische laadpaal laden vaak goedkoper is dan openbaar laden, krijgt u zo uw investering nog sneller terugverdiend.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.