Skip to content

Laadpalen in Destelbergen – installateur in uw buurt

In het charmante Destelbergen zijn wij van PMG Charge trots om bij te dragen aan de transitie naar groenere energie. Of u nu een particulier bent die een laadpaal aanvraagt in Destelbergen of een bedrijf dat meerdere laadpalen wil installeren, PMG Charge is er om u te ontzorgen.

Waarom kiezen voor een laadpaal in regio Destelbergen?

De stijgende energie- en brandstofprijzen maken het leven steeds duurder. Overschakelen naar elektrisch rijden is een van de beste keuzes om uw energiekosten te drukken.

  • Duurzamer: Elektrisch rijden is een essentieel element van een duurzame levensstijl.
  • Makkelijker: Nooit meer zoeken naar een openbaar laadstation, heerlijk! Laad uw elektrische auto op wanneer het u past, helemaal volgens uw schema.
  • Kostenbesparend: Laden aan uw eigen laadpaal is sneller, veiliger en efficiënter. Met een slimme laadpaal laadt u immers zo optimaal mogelijk, wat dan weer uw laadkosten flink doet dalen.
Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Uw betrouwbare installateur van laadpalen in Destelbergen

Thuislaadpalen

Bent u particulier en wilt u vooral thuis laden, dan vindt u bij PMG Charge compacte, gebruiksvriendelijke laadpalen. Onze laadpalen zijn makkelijk te installeren in uw garage of op uw oprit. Tegelijk zijn ze gebruiksvriendelijk en praktisch, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik. Uw elektrisch voertuig opladen is voortaan even makkelijk als uw smartphone opladen.

Bedrijfslaadpalen

Bedrijven met een hart voor duurzaamheid willen hun medewerkers of klanten de mogelijkheid bieden hun elektrische auto op te laden. Bij ons vindt u robuuste zakelijke laadpalen waaraan meerdere voertuigen tegelijkertijd kunnen laden. Een grote meerwaarde voor uw onderneming!

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2023 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

Als jong, dynamisch bedrijf heeft PMG Charge veel energie en drive om onze boodschap de wereld in te sturen. We zijn onafhankelijk installateur en werken uitsluitend met kwalitatieve laadinfrastructuur. We geloven in wat we doen en doen alles met een “yes, we can”-mentaliteit. Om dat te belonen, ontvingen we in 2022 de Prille Klimmer-award van het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Een laadpaal aanvragen verloopt heel eenvoudig. Neem even contact op, we bespreken samen uw behoeften en bieden u een offerte op maat aan.

Een laadpaal installeren heeft geen vaste kostprijs. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren. Neem daarom contact op voor een gedetailleerde offerte op maat van uw project.

Na bevestiging van de opdracht, streven we ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing hangt af van verschillende factoren. Neem daarom contact op voor meer details.

We bieden slimme laadoplossingen aan voor particulieren en bedrijven. Onze laadpalen zijn zodanig ontworpen om betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Dat klopt. Bij PMG Charge leveren we niet uw laadpaal, maar we staan ook in voor de installatie ervan. Ons team van professionele installateurs installeert uw laadpaal correct en op tijd.

PMG Charge is een klantgericht bedrijf dat streeft naar een vlotte service en professionele installaties. Bij ons vindt u een totaalpakket, van offerte tot oplevering. Zo kunt u snel en zonder zorgen veilig laden.