Skip to content

Laadpalen in Wetteren – installateur in uw buurt

In de charmante stad van Wetteren zijn wij van PMG Charge er trots op dat we bijdragen aan de transitie naar groenere energie. Of u nu een particulier bent die een laadpaal wil installeren in Wetteren, of een bedrijf dat van plan is meerdere laadpalen te installeren, PMG Charge staat klaar om u te helpen.

Waarom kiezen voor een laadpaal in Wetteren?

Het installeren van een laadpaal in Wetteren biedt verschillende voordelen. Door de stijgende energie- en brandstofprijzen is elektrisch rijden een steeds aantrekkelijker alternatief.

  • Duurzaamheid: Elektrisch rijden is een belangrijk onderdeel van de overstap naar een duurzamere levensstijl.
  • Gemak: Laad uw elektrische auto op wanneer u maar wilt, in het comfort van uw eigen huis, zonder te hoeven zoeken naar een openbaar laadstation.
  • Kostenbesparing: In veel gevallen is het opladen van een elektrische auto goedkoper dan het tanken van benzine of diesel.
Laadpaal Installatie

Uw betrouwbare installateur in Wetteren

Thuislaadpalen

Voor particuliere klanten die hun voertuig voornamelijk thuis opladen, bieden we compacte en gebruiksvriendelijke laadpalen. Deze kunnen makkelijk geïnstalleerd worden in uw garage of op uw oprit. Thuislaadpalen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en maken het opladen van uw elektrische auto zo eenvoudig als het opladen van uw smartphone.

Bedrijfslaadpalen

Voor bedrijven die een groen beleid willen voeren en hun medewerkers of klanten de mogelijkheid willen bieden om hun elektrische auto’s op te laden, bieden we zakelijke laadpalen. Deze robuuste laadpalen zijn ontworpen om meerdere voertuigen tegelijkertijd op te laden en kunnen een grote toevoeging zijn aan uw bedrijfsparking.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2023 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in laadpalen. Als onafhankelijk installateur, staan wij tevens garant voor een kwaliteitsvol en uitgebreid assortiment aan laadinfrastructuur.  We hebben een echte “yes we can” mentaliteit. Hierdoor werden we dan ook beloond met de award van Prille Klimmer 2022, gekregen van het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

R. Muylaert
Read More
Deskundige uitleg, vlotte voorbereiding en zeer snelle plaatsing! Super tevreden over Gilles en zijn team! Aanrader!
B. Vanden Brande
Read More
Correcte en professionele service. Zeer tevreden met de propere afwerking en gebruiksvriendelijke werking. Ook duidelijke en voldoende uitleg gekregen over de werking.
S. Cobbaert
Read More
Heel tevreden over PMG-charge! Vlot bereikbaar en nette, correcte plaatsing van onze laadpaal. Handige app ook!
S. Wellekens
Read More
Een duidelijke communicatie, correcte prijzen en een zorgvuldige uitvoering. PMG Charge is zeker aan te bevelen voor de installatie van een laadstation.
Previous
Next

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Bij PMG Charge kunt u eenvoudig een laadpaal aanvragen door contact met ons op te nemen. We zullen uw behoeften bespreken en u een offerte op maat aanbieden.

De kosten voor de installatie van een laadpaal kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Na ontvangst van uw offerte en bevestiging van de opdracht, streven we ernaar om uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing kan variëren, dus neem contact met ons op voor meer details.

PMG Charge biedt slimme laadoplossingen aan die geschikt zijn voor particulieren en bedrijven. Onze laadpalen zijn ontworpen om betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Ja, bij PMG Charge zorgen we niet alleen voor de levering van uw laadpaal, maar ook voor de installatie ervan. Ons team van professionele installateurs zal ervoor zorgen dat uw laadpaal correct en op tijd wordt geïnstalleerd

PMG Charge staat bekend om zijn klantgerichte benadering, snelle service en professionele installatie. We bieden een totaalpakket van offerte tot oplevering en zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt opladen