Skip to content

Laadpalen in Haaltert – vind een installateur in uw buurt

In het gezellige dorp Haaltert draagt PMG Charge met plezier bij aan een duurzame toekomst. Wilt u bij u thuis een laadpaal laten installeren in Haaltert of wilt u meerdere laadpalen op uw bedrijfsparking? PMG Charge helpt u om makkelijk, snel en stressvrij te kiezen voor groene energie. 

Waarom gaan voor een laadpaal in regio Haaltert?

Hogere brandstofprijzen, stijgende energiekosten, … Het leven wordt er niet goedkoper op. Een goede manier om uw energiekosten te verlagen is door over te schakelen naar elektrisch rijden.

  • Duurzamer: Elektrisch rijden speelt een cruciale rol in de switch naar duurzamer leven.
  • Gemakkelijk: Geen openbaar laadstation in de buurt? Laad uw elektrische auto handig thuis, wanneer u wilt.
  • Kostenbesparend: Uw elektrische auto opladen is vaak stukken goedkoper dan benzine of diesel tanken.
Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Uw installateur van laadpalen in Haaltert

Thuislaadpalen

Bent u particulier en wilt u uw elektrische wagen thuis kunnen opladen? Dan vindt u bij ons compacte, gebruiksvriendelijke laadpalen die makkelijk op uw oprit of in uw garage kunnen geïnstalleerd worden. Thuislaadpalen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Het opladen van uw elektrische auto wordt een fluitje van een cent.

Bedrijfslaadpalen

Bedrijven die slim willen investeren, moeten ook aandacht hebben voor duurzaamheid. Wilt u dat uw medewerkers of klanten hun elektrische wagen aan uw bedrijf kunnen opladen? PMG Charge biedt robuuste zakelijke laadpalen aan die speciaal ontworpen zijn om meerdere voertuigen tegelijk te laten laden. Een grote, duurzame meerwaarde voor uw bedrijf!

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Ook in 2023 blijft een laadpaal interessant, dankzij de aftrekbare premie van tot wel 30 procent.

Sneller opladen

Een thuislaadpaal laadt tot vijf keer sneller op dan een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

In tegenstelling tot een stopcontact, is er bij een laadpaal geen kans op oververhitting of overbelasting.

Load balancing

De energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op de locatie wordt veilig en efficiënt verdeeld.

On demand opladen

Niet langer zoeken naar een vrije laadpaal in uw buurt! Laad uw wagen thuis op, wanneer u wilt.

Waarom PMG Charge als uw installateur van laadpalen?

PMG Charge is een jong, energetisch bedrijf met een liefde voor laadpalen. We vinden het belangrijk om steeds een kwaliteitsvol, uitgebreid assortiment aan laadinfrastructuur aan te bieden, zowel voor particulieren als bedrijven. Dankzij onze “yes, we can“-mentaliteit kregen we van het Aalsterse Broeikas de Prille Klimmer 2022-award!

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen krijgt u een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na de installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

U vraagt heel makkelijk een laadpaal aan door contact met ons op te nemen. We bespreken samen uw wensen en bieden u een offerte op maat aan.

Hoeveel de installatie van een laadpaal precies kost, hangt af van een aantal factoren. Neem daarom contact met ons op, we bezorgen u graag een gedetailleerde offerte.

Nadat u de offerte heeft ontvangen en ervoor gekozen heeft om met ons samen te werken, nemen wij u op in onze planning. De exacte timing krijgt u meegedeeld. We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Voor meer info kunt u gerust met ons contact opnemen.

Bij ons vindt u slimme laadoplossingen voor particulieren en bedrijven. Het gaat om betrouwbare, duurzame, kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke laadpalen.

Dat klopt. We leveren uw laadpaal en installeren die volgens de regels van de kunst. Onze professionele installateurs klaren de klus snel en efficiënt, zodat u snel van uw laadpaal kunt genieten.

PMG Charge staat in de streek bekend als een klantgericht, professioneel bedrijf met aandacht en respect voor het milieu. We proberen steeds een klantvriendelijke, snelle service te leveren. Bij ons vindt u een totaalpakket van offerte tot oplevering: elektrisch laden zonder zorgen!