Skip to content

Laadpalen in Waasmunster – installateur in uw buurt

Met zijn jarenlange ervaring en expertise is PMG Charge ondertussen een gevestigde waarde als betrouwbare installateur van laadpalen in regio Waasmunster.

Of u nu een particulier bent die thuis wil laden, een bedrijf dat een laadinfrastructuur voor medewerkers wil implementeren, of een overheidsinstantie die duurzame mobiliteit wil bevorderen, PMG Charge staat voor u klaar met op maat gemaakte oplossingen.

Waarom kiezen voor een laadpaal in Waasmunster?

PMG Charge zorgt ervoor dat uw overstap naar elektrisch rijden zorgeloos en eenvoudiger verloopt. Overweegt u een groenere transportoplossing? Goed idee! We zetten nog graag enkele voordelen op een rijtje.

  • Duurzaam: met de keuze voor elektrisch rijden draagt u actief bij aan een groenere en milieuvriendelijkere leefomgeving.
  • Kostenbesparend: door snelle, efficiënte en veilige laadoplossingen aan te bieden, bespaart u niet alleen tijd maar ook geld.
  • Makkelijk: met de installatie van een eigen laadpaal geniet u van het comfort van opladen in uw eigen omgeving. Daarnaast zorgen onze slimme laadpalen voor een optimaal gebruik van uw beschikbare energie.

 

laadpalen Ninove
laadpalen Ninove

Uw betrouwbare installateur van laadpalen in Waasmunster

Thuislaadpalen

Voor particuliere elektrische rijders in Waasmunster biedt PMG Charge een naadloze en persoonlijke laadervaring. Met onze thuislaadoplossingen hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het vinden van een openbaar laadpunt. Laad uw voertuig op in uw eigen thuisomgeving en pas het laadschema aan volgens uw levensstijl. Onze laadtechnologie is niet alleen duurzaam maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor het opladen van uw elektrische auto een moeiteloze routine wordt.

Bedrijfslaadpalen

In de huidige maatschappij is het voor bedrijven belangrijk om hun onderneming zo duurzaam mogelijk in de markt te zetten. Het aanbieden van een ecologische oplossing in de vorm van een elektrisch wagenpark is erg populair. Daar hoort natuurlijk ook een laadinfrastructuur bij. Daarom bieden we robuuste laadpalen voor bedrijven aan die ontworpen zijn om meerdere wagens op hetzelfde moment te kunnen opladen. Met PMG Charge geniet u niet alleen van duurzame en kostenefficiënte laadoplossingen, maar draagt u ook bij aan een positieve milieu-impact. Maak elektrisch rijden binnen uw bedrijf moeiteloos en effectief met PMG Charge als uw betrouwbare partner.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2024 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een onafhankelijk installateur met veel drive, passie en goesting. Daarom bieden we uitsluitend kwalitatieve laadinfrastructuur aan. We zetten ons volop in om de juiste laadpaal te vinden voor uw situatie. Die echte “yes, we can!”-mentaliteit werd beloond door het Aalsterse Broeikas, in de vorm van de Prille Klimmer-award in 2022.

laadpaal in Ninove

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Een laadpaal aanvragen kan heel makkelijk door contact op te nemen. We bespreken samen uw laadnoden. Daarna stellen we een offerte op maat op.

Elke situatie is uniek. De laadkosten hangen dan ook af van verschillende factoren. Neem daarom contact op voor een uitgebreide, gedetailleerde offerte.

We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Wanneer u de opdracht bevestigt, nemen we u op in de planning. De exacte timing hangt af van enkele zaken. Neem daarom contact op voor meer details.

Bij ons vindt u slimme laadoplossingen voor particulieren en bedrijven. We werken met betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke laadpalen.

Dat klopt! PMG Charge zorgt niet alleen voor de levering van uw laadpaal, maar ook voor de installatie ervan. Ons team van professionele installateurs installeert uw laadpaal correct en op tijd.

PMG Charge is een jong, dynamisch bedrijf dat volop inzet op klantvriendelijkheid, een snelle dienstverlening en professionele installaties. U krijgt bij ons het volledige pakket en u kunt van begin tot eind op ons rekenen. Zo kunt u snel en veilig zorgeloos laden.