Skip to content

Laadpalen in Lede – installateur in uw buurt

PMG Charge is een gevestigde waarde op vlak van laadpaalinstallatie. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, ook bedrijven en overheden kunnen rekenen op duurzame laadoplossingen. PMG Charge zorgt steeds voor een groene oplossing op maat van de klant.

Ervaren installateur van laadpalen in Lede

Hebt u geïnvesteerd in een elektrische wagen en bent u op zoek naar een laadoplossing? We bieden een breed scala aan laadoplossingen aan voor bedrijven, overheden en particulieren in Lede en wijde omgeving. Elektrisch rijden is dichterbij dan ooit, en het maakt deel uit van onze toekomst. PMG Charge is een betrouwbare installateur met jarenlange ervaring en maakt de overgang naar elektrisch rijden eenvoudiger. Wij zorgen ervoor dat het opladen van uw elektrische auto betrouwbaar, veilig en snel gebeurt.

laadpalen Ninove
laadpalen Ninove

Laadpalen in Lede voor bedrijven en particiulieren

Thuislaadpalen

Hebt u als particulier de keuze gemaakt om een elektrische wagen aan te schaffen? Een goede keuze, want zo draagt u bij aan een groenere en duurzamere wereld. Overweegt u daarnaast ook de aanschaf van een laadpaal bij u thuis? Door thuis een gebruiksvriendelijke en slimme laadpaal te installeren, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare energie. PMG Charge biedt compacte laadpalen aan die makkelijk te installeren zijn en ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Bedrijfslaadpalen

Duurzaamheid zit bij meer en meer bedrijven verweven in hun bedrijfsfilosofie. Om deze leuze kracht bij te zetten investeren bedrijven ook steeds meer in een groen (lees: elektrisch) wagenpark. Elektrische bedrijfswagens gaan hand in hand met laadpalen op de parking van het bedrijf. Ook wanneer het gaat over zakelijke laadpalen kan PMG Charge een oplossing bieden. Onze krachtige laadpalen kunnen meerdere voertuigen tegelijk opladen, zo kunnen uw werknemers na een lange werkdag met een volle batterij weer naar huis.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2024 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een onafhankelijk installateur met veel drive, passie en goesting. Daarom bieden we uitsluitend kwalitatieve laadinfrastructuur aan. We zetten ons volop in om de juiste laadpaal te vinden voor uw situatie. Die echte “yes, we can!”-mentaliteit werd beloond door het Aalsterse Broeikas, in de vorm van de Prille Klimmer-award in 2022.

laadpaal in Ninove

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Een laadpaal aanvragen kan heel makkelijk door contact op te nemen. We bespreken samen uw laadnoden. Daarna stellen we een offerte op maat op.

Elke situatie is uniek. De laadkosten hangen dan ook af van verschillende factoren. Neem daarom contact op voor een uitgebreide, gedetailleerde offerte.

We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Wanneer u de opdracht bevestigt, nemen we u op in de planning. De exacte timing hangt af van enkele zaken. Neem daarom contact op voor meer details.

Bij ons vindt u slimme laadoplossingen voor particulieren en bedrijven. We werken met betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke laadpalen.

Dat klopt! PMG Charge zorgt niet alleen voor de levering van uw laadpaal, maar ook voor de installatie ervan. Ons team van professionele installateurs installeert uw laadpaal correct en op tijd.

PMG Charge is een jong, dynamisch bedrijf dat volop inzet op klantvriendelijkheid, een snelle dienstverlening en professionele installaties. U krijgt bij ons het volledige pakket en u kunt van begin tot eind op ons rekenen. Zo kunt u snel en veilig zorgeloos laden.