Skip to content

Laadpalen in Assenede – installateur in uw buurt

PMG Charge draagt met plezier bij aan de transitie naar duurzame, groene energie in het charmante Assenede. We zijn er om u te ontzorgen, of u nu als particulier een laadpaal wil installeren of als bedrijf meerdere laadpalen wil. Met PMG Charge krijgt u een betrokken, professionele installateur van laadpalen in Assenede en de rest van het land.

Waarom kiezen
voor een laadpaal in Assenede?

Het leven wordt merkbaar duurder door de stijgende energie- en brandstofprijzen. Wil u uw energiekosten drukken? Dan is overschakelen naar elektrisch rijden een slim idee.

  • Duurzaamheid: Elektrisch rijden is een efficiënte manier om makkelijk en zonder veel moeite uw leven duurzamer te maken. 
  • Gemak: Gedaan met uitrekenen of uw auto het nog haalt tot aan de volgende openbare laadpaal. Laad uw elektrische auto thuis op, wanneer het u uitkomt.
  • Kostenbesparing: Een elektrische auto opladen is in vele gevallen goedkoper dan benzine of diesel tanken. De investering heeft u dus snel terugverdiend.
 
Laadpaal Installatie

Uw betrouwbare installateur
van laadpalen in Assenede

Thuislaadpalen

Ons aanbod voor particuliere klanten die hun auto graag thuis willen opladen, bestaat uit compacte en gebruiksvriendelijke laadpalen. Die thuislaadpalen, perfect voor dagelijks gebruik, worden in uw garage of op uw oprit geïnstalleerd. Uw elektrische auto opladen wordt zo makkelijk als uw smartphone opladen.

Bedrijfslaadpalen

We bieden ook zakelijke laadpalen aan: perfect voor bedrijven die groen denken. Zo krijgen klanten en medewerkers de kans om hun elektrische wagen op te laden. Onze zakelijke laadpalen zijn zo ontworpen dat meerdere voertuigen tegelijk kunnen opladen. Een laadpaal biedt een waardevolle toevoeging voor uw bedrijf.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Ook in 2023 is een laadpaal een slimme keuze, dankzij een aftrekbare premie van tot 30 procent.

Sneller opladen

Laad met een thuislaadpaal tot vijf keer sneller op dan een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

In tegenstelling tot bij een stopcontact, heeft u geen last van oververhitting of overbelasting met een laadpaal thuis.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en de andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Uw elektrische auto laden wanneer het u uitkomt, handig bij u thuis. Gedaan met zoeken naar een vrije laadpaal!

Waarom kiezen
voor PMG Charge?

Als jong, dynamisch bedrijf pakt PMG Charge uit met een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle laadinfrastructuur. Achter onze “yes, we can”-mindset schuilt een passie voor laadpalen en een groenere toekomst. In 2022 werden we daarvoor beloond met de award van Prille Klimmer van het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

R. Muylaert
Read More
Deskundige uitleg, vlotte voorbereiding en zeer snelle plaatsing! Super tevreden over Gilles en zijn team! Aanrader!
B. Vanden Brande
Read More
Correcte en professionele service. Zeer tevreden met de propere afwerking en gebruiksvriendelijke werking. Ook duidelijke en voldoende uitleg gekregen over de werking.
S. Cobbaert
Read More
Heel tevreden over PMG-charge! Vlot bereikbaar en nette, correcte plaatsing van onze laadpaal. Handige app ook!
S. Wellekens
Read More
Een duidelijke communicatie, correcte prijzen en een zorgvuldige uitvoering. PMG Charge is zeker aan te bevelen voor de installatie van een laadstation.
Previous
Next

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Om een laadpaal aan te vragen in Assenede of elders, kunt u makkelijk contact met ons opnemen. We bekijken uw behoeften en bieden u een offerte op maat aan.

De kosten voor het installeren van een laadpaal zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. Voor een gedetailleerde offerte op maat kunt u contact opnemen.

We proberen steeds uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Na het ontvangen van de offerte en de bevestiging van de opdracht, gaan we aan de slag. De exacte timing hangt af van enkele factoren. Neem daarom zeker contact op voor meer details.

We bieden slimme laadoplossingen aan voor particulieren en bedrijven. Bij ons vindt u een totaaloplossing met betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke laadpalen.

Uiteraard. PMG Charge levert niet alleen uw laadpaal, maar staat ook in voor de installatie ervan. Ons team van installateurs plaatst uw laadpaal tijdig en correct.

PMG Charge werkt steeds klantgericht, met een snelle service en een professionele installatie. We zijn er om u te ontzorgen. Daarom kunt u bij ons terecht voor het totaalpakket.