Skip to content

Laadpalen in Assenede – installateur in uw buurt

PMG Charge draagt met plezier bij aan de transitie naar duurzame, groene energie in het charmante Assenede. We zijn er om u te ontzorgen, of u nu als particulier een laadpaal wil installeren of als bedrijf meerdere laadpalen wil. Met PMG Charge krijgt u een betrokken, professionele installateur van laadpalen in Assenede en de rest van het land.

Waarom kiezen
voor een laadpaal in Assenede?

Het leven wordt merkbaar duurder door de stijgende energie- en brandstofprijzen. Wil u uw energiekosten drukken? Dan is overschakelen naar elektrisch rijden een slim idee.

  • Duurzaamheid: Elektrisch rijden is een efficiënte manier om makkelijk en zonder veel moeite uw leven duurzamer te maken. 
  • Gemak: Gedaan met uitrekenen of uw auto het nog haalt tot aan de volgende openbare laadpaal. Laad uw elektrische auto thuis op, wanneer het u uitkomt.
  • Kostenbesparing: Een elektrische auto opladen is in vele gevallen goedkoper dan benzine of diesel tanken. De investering heeft u dus snel terugverdiend.
 
Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Uw betrouwbare installateur
van laadpalen in Assenede

Thuislaadpalen

Ons aanbod voor particuliere klanten die hun auto graag thuis willen opladen, bestaat uit compacte en gebruiksvriendelijke laadpalen. Die thuislaadpalen, perfect voor dagelijks gebruik, worden in uw garage of op uw oprit geïnstalleerd. Uw elektrische auto opladen wordt zo makkelijk als uw smartphone opladen.

Bedrijfslaadpalen

We bieden ook zakelijke laadpalen aan: perfect voor bedrijven die groen denken. Zo krijgen klanten en medewerkers de kans om hun elektrische wagen op te laden. Onze zakelijke laadpalen zijn zo ontworpen dat meerdere voertuigen tegelijk kunnen opladen. Een laadpaal biedt een waardevolle toevoeging voor uw bedrijf.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Ook in 2023 is een laadpaal een slimme keuze, dankzij een aftrekbare premie van tot 30 procent.

Sneller opladen

Laad met een thuislaadpaal tot vijf keer sneller op dan een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

In tegenstelling tot bij een stopcontact, heeft u geen last van oververhitting of overbelasting met een laadpaal thuis.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en de andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Uw elektrische auto laden wanneer het u uitkomt, handig bij u thuis. Gedaan met zoeken naar een vrije laadpaal!

Waarom kiezen
voor PMG Charge?

Als jong, dynamisch bedrijf pakt PMG Charge uit met een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle laadinfrastructuur. Achter onze “yes, we can”-mindset schuilt een passie voor laadpalen en een groenere toekomst. In 2022 werden we daarvoor beloond met de award van Prille Klimmer van het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Om een laadpaal aan te vragen in Assenede of elders, kunt u makkelijk contact met ons opnemen. We bekijken uw behoeften en bieden u een offerte op maat aan.

De kosten voor het installeren van een laadpaal zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. Voor een gedetailleerde offerte op maat kunt u contact opnemen.

We proberen steeds uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Na het ontvangen van de offerte en de bevestiging van de opdracht, gaan we aan de slag. De exacte timing hangt af van enkele factoren. Neem daarom zeker contact op voor meer details.

We bieden slimme laadoplossingen aan voor particulieren en bedrijven. Bij ons vindt u een totaaloplossing met betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke laadpalen.

Uiteraard. PMG Charge levert niet alleen uw laadpaal, maar staat ook in voor de installatie ervan. Ons team van installateurs plaatst uw laadpaal tijdig en correct.

PMG Charge werkt steeds klantgericht, met een snelle service en een professionele installatie. We zijn er om u te ontzorgen. Daarom kunt u bij ons terecht voor het totaalpakket.