Skip to content

Laadpalen in Lokeren – installateur in uw buurt

PMG Charge helpt u graag bij uw overstap naar groenere energie. Bent u particulier of heeft u een bedrijf in Lokeren of elders en wilt u een of meerdere laadpalen installeren? PMG Charge is er om u te ondersteunen en te begeleiden.

Ervaren installateur van laadpalen in Lokeren

PMG Charge helpt bedrijven, lokale overheden en particulieren met het installeren van eigen, slimme laadpalen in Lokeren en omstreken. Uw elektrische auto opladen aan een laadpaal bij u thuis of aan uw bedrijf is betrouwbaar, veilig en snel. Bovendien is een eigen laadpaal altijd beschikbaar, in tegenstelling tot een publieke laadpaal. Leuk extraatje: een eigen laadpaal is ook fiscaal voordelig. Het is dus de moeite waard om een betrouwbare installateur van laadpalen in Lokeren in te schakelen wanneer u voordeliger wil laden.

laadpalen lokeren
laadpaal lokeren

Laadpalen in Lokeren voor bedrijven en particulieren

Thuislaadpalen

Bent u particulier en wilt u uw auto vooral thuis opladen, dan raden we een gebruiksvriendelijke en slimme laadpaal aan. Een slimme laadpaal maakt optimaal gebruik van de beschikbare energie. Onze compacte laadpalen kunnen makkelijk geïnstalleerd worden op uw oprit, aan uw gevel of in uw garage. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik en zijn bijzonder makkelijk te bedienen.

Bedrijfslaadpalen

Bedrijven met een hart voor de planeet willen het werknemers en klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun elektrische voertuig op te laden. Met onze zakelijke laadpalen willen we het u net zo makkelijk maken. Onze robuuste laadpalen kunnen meerdere voertuigen tegelijkertijd opladen. Net zoals de thuislaadpalen zijn ze eenvoudig te bedienen.

De vijf voordelen van slimme laadpalen

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2023 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

We zijn jong, dynamisch en gespecialiseerd in laadpalen. PMG Charge is een onafhankelijke installateur. We werken alleen met kwaliteitsvolle laadinfrastructuur. Dankzij ons uitgebreid assortiment matchen we u snel met de beste laadpaal voor uw situatie. Die “yes, we can“-mentaliteit leverde ons de award van Prille Klimmer 2022 op, gekregen van het Aalsterse initiatief Broeikas.

 

laadpalen in lokeren

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Het aanvragen van een laadpaal is heel eenvoudig: neem gewoon contact met ons op. We bespreken samen uw wensen en noden. Daarna stellen we een op maat gemaakte offerte op.

De installatiekosten voor een laadpaal variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Neem contact met ons op voor een uitgebreide en gedetailleerde offerte.

 

Kiest u voor ons? Dan nemen we u op in de planning. We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing hangt af van verschillende factoren. Neem contact op voor meer details.

Bij PMG Charge vindt u slimme laadoplossingen geschikt voor particulieren en bedrijven. Onze laadpalen zijn betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Dat klopt. We leveren uw laadpaal en voeren ook zelf de installatie uit. Onze professionele installateurs zorgen voor een correcte en tijdige installatie van uw laadpaal.

PMG Charge is een klantgericht bedrijf dat sterk inzet op een snelle dienstverlening en professionele installaties. We leveren een compleet pakket, van offerte tot oplevering, zodat u snel en eenvoudig zorgeloos kunt laden.