Skip to content

Laadpalen in Aalst – installateur in uw buurt

In het levendige Aalst zijn wij van PMG Charge verheugd om de overgang naar schonere energie te ondersteunen. Of u nu een individu bent die een laadpaal aanvraagt in Aalst of een bedrijf dat meerdere laadpalen wil installeren, PMG Charge staat voor u klaar om u te assisteren.

Professionele installateur van laadpalen in Aalst

Bedrijven, lokale overheden en particulieren met eigen, slimme laadpalen in Aalst en in de rest van het land, dat is het doel van PMG Charge. Uw elektrische wagen opladen aan een thuis- of bedrijflaadpaal is immers betrouwbaarder, veiliger en sneller dan een publieke laadpaal. Mooi meegenomen: een eigen laadpaal is ook fiscaal voordelig. Ook voor werkgevers is een elektrische laadpaal thuis interessant. Het loont dus de moeite om een betrouwbare installateur van laadpalen in Aalst in te schakelen wanneer u zelf voordeliger wil laden.

laadpaal-Aalst
2 dubbele Alfen Eve Double Pro-Line laadpalen op paalmontage AXA Glass

Laadpalen in Aalst voor bedrijven en particulieren

Thuislaadpalen

Een eigen laadpaal is een van de slimste keuzes die u kunt maken. Een slimme laadpaal van PMG Charge maakt namelijk optimaal gebruik van energie. Tijdens de daluren laadt de paal uw elektrische voertuig zo veel mogelijk op, want dan liggen de energiekosten merkbaar lager. Zo bespaart u flink op laadkosten. Bovendien zorgt de slimme laadpaal ervoor dat elke laadbeurt efficiënt verloopt. Zelfs wanneer u niet thuis bent, kunt u instellen wanneer uw auto volledig opgeladen moet zijn. 

Bedrijfslaadpalen

Voor bedrijven die duurzaamheid nastreven en hun werknemers of klanten willen faciliteren bij het opladen van hun elektrische voertuigen, leveren we zakelijke laadpalen in Aalst. Deze robuuste laadpalen zijn ontworpen om meerdere voertuigen tegelijkertijd op te laden en kunnen een grote toevoeging zijn aan uw bedrijfsparking.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2023 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in laadpalen. Als onafhankelijk installateur, staan wij tevens garant voor een kwaliteitsvol en uitgebreid assortiment aan laadinfrastructuur.  We hebben een echte “yes we can” mentaliteit. Hierdoor werden we dan ook beloond met de award van Prille Klimmer 2022, gekregen van het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

R. Muylaert
Read More
Deskundige uitleg, vlotte voorbereiding en zeer snelle plaatsing! Super tevreden over Gilles en zijn team! Aanrader!
B. Vanden Brande
Read More
Correcte en professionele service. Zeer tevreden met de propere afwerking en gebruiksvriendelijke werking. Ook duidelijke en voldoende uitleg gekregen over de werking.
S. Cobbaert
Read More
Heel tevreden over PMG-charge! Vlot bereikbaar en nette, correcte plaatsing van onze laadpaal. Handige app ook!
S. Wellekens
Read More
Een duidelijke communicatie, correcte prijzen en een zorgvuldige uitvoering. PMG Charge is zeker aan te bevelen voor de installatie van een laadstation.
Previous
Next

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Bij PMG Charge is het aanvragen van een laadpaal eenvoudig: neem gewoon contact met ons op. We bespreken graag uw vereisten en stellen een op maat gemaakte offerte voor u op.

De installatiekosten voor een laadpaal kunnen variëren afhankelijk van uw individuele omstandigheden. Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreide offerte.

Na ontvangst van uw offerte en bevestiging van de opdracht, streven we ernaar om uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing kan variëren, dus neem contact met ons op voor meer details.

PMG Charge biedt slimme laadoplossingen aan die geschikt zijn voor particulieren en bedrijven. Onze laadpalen zijn ontworpen om betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Ja, bij PMG Charge zorgen we niet alleen voor de levering van uw laadpaal, maar ook voor de installatie ervan. Ons team van professionele installateurs zal ervoor zorgen dat uw laadpaal correct en op tijd wordt geïnstalleerd

PMG Charge staat bekend om zijn klantgerichtheid, snelle dienstverlening en professionele installaties. Wij leveren een allesomvattend pakket, van offerte tot oplevering, om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt opladen.