Skip to content

Laadpalen in Aalst – installateur in uw buurt

In het levendige Aalst zijn wij van PMG Charge verheugd om de overgang naar schonere energie te ondersteunen. Of u nu een individu bent die een laadpaal aanvraagt in Aalst of een bedrijf dat meerdere laadpalen wil installeren, PMG Charge staat voor u klaar om u te assisteren.

Professionele installateur van laadpalen in Aalst

Bedrijven, lokale overheden en particulieren met eigen, slimme laadpalen in Aalst en in de rest van het land, dat is het doel van PMG Charge. Uw elektrische wagen opladen aan een thuis- of bedrijflaadpaal is immers betrouwbaarder, veiliger en sneller dan een publieke laadpaal. Mooi meegenomen: een eigen laadpaal is ook fiscaal voordelig. Ook voor werkgevers is een elektrische laadpaal thuis interessant. Het loont dus de moeite om een betrouwbare installateur van laadpalen in Aalst in te schakelen wanneer u zelf voordeliger wil laden.

laadpaal-Aalst
2 dubbele Alfen Eve Double Pro-Line laadpalen op paalmontage AXA Glass

Laadpalen in Aalst voor bedrijven en particulieren

Thuislaadpalen

Een eigen laadpaal is een van de slimste keuzes die u kunt maken. Een slimme laadpaal van PMG Charge maakt namelijk optimaal gebruik van energie. Tijdens de daluren laadt de paal uw elektrische voertuig zo veel mogelijk op, want dan liggen de energiekosten merkbaar lager. Zo bespaart u flink op laadkosten. Bovendien zorgt de slimme laadpaal ervoor dat elke laadbeurt efficiënt verloopt. Zelfs wanneer u niet thuis bent, kunt u instellen wanneer uw auto volledig opgeladen moet zijn. 

Bedrijfslaadpalen

Voor bedrijven die duurzaamheid nastreven en hun werknemers of klanten willen faciliteren bij het opladen van hun elektrische voertuigen, leveren we zakelijke laadpalen in Aalst. Deze robuuste laadpalen zijn ontworpen om meerdere voertuigen tegelijkertijd op te laden en kunnen een grote toevoeging zijn aan uw bedrijfsparking.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2023 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in laadpalen. Als onafhankelijk installateur, staan wij tevens garant voor een kwaliteitsvol en uitgebreid assortiment aan laadinfrastructuur.  We hebben een echte “yes we can” mentaliteit. Hierdoor werden we dan ook beloond met de award van Prille Klimmer 2022, gekregen van het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Bij PMG Charge is het aanvragen van een laadpaal eenvoudig: neem gewoon contact met ons op. We bespreken graag uw vereisten en stellen een op maat gemaakte offerte voor u op.

De installatiekosten voor een laadpaal kunnen variëren afhankelijk van uw individuele omstandigheden. Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreide offerte.

Na ontvangst van uw offerte en bevestiging van de opdracht, streven we ernaar om uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing kan variëren, dus neem contact met ons op voor meer details.

PMG Charge biedt slimme laadoplossingen aan die geschikt zijn voor particulieren en bedrijven. Onze laadpalen zijn ontworpen om betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Ja, bij PMG Charge zorgen we niet alleen voor de levering van uw laadpaal, maar ook voor de installatie ervan. Ons team van professionele installateurs zal ervoor zorgen dat uw laadpaal correct en op tijd wordt geïnstalleerd

PMG Charge staat bekend om zijn klantgerichtheid, snelle dienstverlening en professionele installaties. Wij leveren een allesomvattend pakket, van offerte tot oplevering, om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt opladen.