Skip to content

Laadpalen in Geraardsbergen – installateur in uw buurt

De historische stad Geraardsbergen is uniek in al haar charme. Wilt u als particulier of als ondernemer in Geraardsbergen uw steentje bijdragen in de overstap naar groenere energie, dan helpt PMG Charge u graag. We zijn de installateur van laadpalen die met u meedenkt, zodat u snel stressvrij kan laden.

Waarom kiezen voor een laadpaal in Geraardsbergen?

Dat het leven duurder is geworden, dat merken we allemaal. De stijgende energie- en brandstofprijzen hebben een rechtstreeks effect op onze rekening. Elektrisch rijden is een slimme manier om snel uw energiekosten te drukken.

  • Elektrisch rijden is ongetwijfeld duurzamer. Het vormt zo een cruciaal onderdeel van een duurzamere levensstijl.
  • Met uw eigen laadpaal hoeft u nooit meer op zoek te gaan naar een (vrij!) openbaar laadstation, met één oog op uw batterij. Opladen wordt een fluitje van een cent, gewoon wanneer u wilt, bij u thuis.
  • Uw elektrische auto thuis opladen is vaak veel goedkoper dan benzine of diesel tanken. Het is niet alleen groener, maar ook efficiënter. Een slimme laadpaal laadt optimaal op.
laadpalen Geraardsbergen
laadpaal Geraardsbergen

Uw betrouwbare installateur van laadpalen in Geraardsbergen

Thuislaadpalen

PMG Charge biedt gebruiksvriendelijke en compacte laadpalen aan voor iedereen die vooral thuis zijn elektrische wagen wil opladen. Onze (slimme) laadpalen kunnen makkelijk geïnstalleerd worden in uw garage, aan uw gevel of op uw oprit. Een thuislaadpaal is perfect voor dagelijks gebruik en is bijzonder gebruiksvriendelijk.

 

Bedrijfslaadpalen

Ondernemers met een groen hart kennen de meerwaarde van een bedrijfslaadpaal, op grote en kleine schaal. Door uw medewerkers of klanten de mogelijkheid te bieden hun elektrische auto op te laden, voegt u een grote troef toe aan uw bedrijfsparking. Onze zakelijke laadpalen zijn robuust en bestand tegen veelvuldig gebruik. Ze zijn zo ontworpen dat meerdere voertuigen tegelijk kunnen laden.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2024 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, energiek bedrijf met een passie voor laadpalen. We zijn een onafhankelijke installateur, wat betekent dat we een strenge selectie maken in de laadinfrastructuur die we aanbieden. We zetten ons 100% in voor wat we doen. Die “yes, we can!“-mentaliteit leverde ons de Prille Klimmer-award op in 2022, uitgereikt door het Aalsterse initiatief Broeikas.

laadpalen in Geraardsbergen installateur

Wat zeggen onze klanten?

Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie
Cedric Bourda
Cedric Bourda
2023-11-30
Super service van onze contactpersoon Jarno Arijs. Al onze vragen werden direct klaar en duidelijk beantwoord + een zeer vlotte installatie en keuring. Op minder dan twee weken was alles afgerond!
gilles desmet
gilles desmet
2023-11-25
Heel goede en snelle service gekregen. Heel tevreden over hoe Jarno Arijs handelde, bij iedereen aan te bevelen
CHRISTINE VAN DE WIELE
CHRISTINE VAN DE WIELE
2023-11-06
Daar de firma gevestigd is nabij ons woonadres, contacteerde we in augustus 2023 de firma PMG Charge voor het maken van een offerte voor het plaatsen van een wallbox. We hadden ook al andere offertes ontvangen en hun prijs was de voordeligste. De nieuwe elektrisch wagen zou pas begin volgend jaar geleverd worden maar om toch te kunnen genieten van de premie dit jaar, werd overeengekomen om de plaatsing te voorzien tegen november 2023. Onverwachts kregen we bericht dat de wagen reeds in september 2023 zou geleverd worden. Daarom werd gevraagd om de wallbox vroeger dan afgesproken te plaatsen. De wallbox werd in september vakkundig geplaatst en wij waren zeer tevreden klanten! Deze firma is zeker een aanrader!
Lode Pattyn
Lode Pattyn
2023-06-01
Perfecte snelle service met duidelijke uitleg!
Esther Gheyssens
Esther Gheyssens
2023-04-17
Professionele uitleg, goede plaatsing, vriendelijke bediening. De laadpaal is visueel ook mooi. De app is wel niet altijd even gebruiksvriendelijk (afhankelijk van bluetooth en de website functioneert niet altijd)

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

U kunt makkelijk een laadpaal aanvragen door contact met ons op te nemen. We bespreken uw wensen en laadnoden en bieden u een offerte op maat aan.

Hoeveel het kost om een laadpaal te installeren, hangt af van verschillende elementen. Neem gerust contact op voor een gedetailleerde offerte op maat van uw project.

Nadat u uw offerte heeft ontvangen en u voor ons gekozen heeft, streven we ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing hangt af van verschillende factoren. Neem daarom contact op voor meer details.

Bij PMG Charge vindt u slimme laadoplossingen voor particulieren, bedrijven en lokale ondernemingen. Onze laadpalen zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

We leveren uw laadpaal en staan ook in voor de installatie ervan. Onze professionele installateurs installeren uw laadpaal correct en tijdig.

PMG CHarge is een klantgericht bedrijf dat sterk inzet op een snelle service en een professionele installatie. We ontzorgen u, van offerte tot oplevering, en ook daarna kunt u bij ons terecht. We willen dat u zonder zorgen veilig en efficiënt kan laden.