Skip to content

Laadpalen in Lochristi – installateur in uw buurt

Bent u op zoek naar een laadoplossing in de regio van Lochristi? Bij PMG Charge kan u niet alleen als particulier terecht, maar ook als bedrijf of lokale overheid. We voorzien voor elke klant een laadoplossing op maat en houden steeds rekening met uw wensen en behoeften.

Professionele installateur van laadpalen in Lochristi

Onze laadpalen zorgen er steeds voor dat er veilig, betrouwbaar en snel kan geladen worden. Dit voor zowel particulieren, bedrijven of lokale overheden in Lochristi en omstreken. Contacteer een betrouwbare installateur van laadpalen in Lochristi en ervaar de voordelen van thuisladen.

Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Laadpalen in Lochristi voor bedrijven en particiulieren

Thuislaadpalen

Als particulier is het besparen van brandstofkosten een groot voordeel wanneer u kiest voor elektrisch rijden. Wanneer u wil investeren in een laadpaal thuis, geven wij steeds de raad om te kiezen voor onze slimme laadpalen. Deze slimme laadpalen maken optimaal gebruik van uw beschikbare energie en werken steeds kostenbesparend. Zo zal de laadpaal enkel opladen tijdens daluren wanneer de energiekosten lager liggen.

Bedrijfslaadpalen

Een groenere levensstijl is ondertussen vervlochten in ons dagelijkse leven. Ook in de bedrijfswereld kan u hier niet meer omheen. Bedrijven bieden steeds vaker een ecologische laadoplossing aan voor hun werknemers. Ook deze duurzame bedrijven kunnen rekenen op PMG Charge. Om meerdere wagens tegelijk te kunnen opladen worden onze krachtigste laadpalen gebruikt. Makkelijk in gebruik en een ideale oplossing voor uw werknemers.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Met een aftrekbare premie van tot wel 30 percent, is een laadpaal ook in 2023 nog een interessante oplossing.

Sneller opladen

Met een laadpaal bij uw thuis, laadt u tot vijf keer sneller op dan laden met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Geen last van oververhitting of overbelasting, in vergelijking met laden aan een stopcontact.

Load balancing

Veilig en efficiënt verdelen van de energie tussen uw laadpaal en alle andere verbruikers op locatie.

On demand opladen

Gedaan met het zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt! Laad uw auto thuis op basis van uw eigen ritme.

Waarom kiezen voor PMG Charge?

PMG Charge is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in laadpalen. Als onafhankelijk installateur, staan wij tevens garant voor een kwaliteitsvol en uitgebreid assortiment aan laadinfrastructuur.  We hebben een echte “yes we can” mentaliteit. Hierdoor werden we dan ook beloond met de award van Prille Klimmer 2022, gekregen van het Aalsterse Broeikas.

Wat zeggen onze klanten?

Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie
Cedric Bourda
Cedric Bourda
2023-11-30
Super service van onze contactpersoon Jarno Arijs. Al onze vragen werden direct klaar en duidelijk beantwoord + een zeer vlotte installatie en keuring. Op minder dan twee weken was alles afgerond!
gilles desmet
gilles desmet
2023-11-25
Heel goede en snelle service gekregen. Heel tevreden over hoe Jarno Arijs handelde, bij iedereen aan te bevelen
CHRISTINE VAN DE WIELE
CHRISTINE VAN DE WIELE
2023-11-06
Daar de firma gevestigd is nabij ons woonadres, contacteerde we in augustus 2023 de firma PMG Charge voor het maken van een offerte voor het plaatsen van een wallbox. We hadden ook al andere offertes ontvangen en hun prijs was de voordeligste. De nieuwe elektrisch wagen zou pas begin volgend jaar geleverd worden maar om toch te kunnen genieten van de premie dit jaar, werd overeengekomen om de plaatsing te voorzien tegen november 2023. Onverwachts kregen we bericht dat de wagen reeds in september 2023 zou geleverd worden. Daarom werd gevraagd om de wallbox vroeger dan afgesproken te plaatsen. De wallbox werd in september vakkundig geplaatst en wij waren zeer tevreden klanten! Deze firma is zeker een aanrader!
Lode Pattyn
Lode Pattyn
2023-06-01
Perfecte snelle service met duidelijke uitleg!
Esther Gheyssens
Esther Gheyssens
2023-04-17
Professionele uitleg, goede plaatsing, vriendelijke bediening. De laadpaal is visueel ook mooi. De app is wel niet altijd even gebruiksvriendelijk (afhankelijk van bluetooth en de website functioneert niet altijd)

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u zich verwachten aan een persoonlijk voorstel.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Bij PMG Charge kunt u eenvoudig een laadpaal aanvragen door contact met ons op te nemen. We zullen uw behoeften bespreken en u een offerte op maat aanbieden.

De kosten voor de installatie van een laadpaal kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Na ontvangst van uw offerte en bevestiging van de opdracht, streven we ernaar om uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. De exacte timing kan variëren, dus neem contact met ons op voor meer details.

PMG Charge biedt slimme laadoplossingen aan die geschikt zijn voor particulieren en bedrijven. Onze laadpalen zijn ontworpen om betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn.

Ja, bij PMG Charge zorgen we niet alleen voor de levering van uw laadpaal, maar ook voor de installatie ervan. Ons team van professionele installateurs zal ervoor zorgen dat uw laadpaal correct en op tijd wordt geïnstalleerd

PMG Charge staat bekend om zijn klantgerichte benadering, snelle service en professionele installatie. We bieden een totaalpakket van offerte tot oplevering en zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt opladen