Skip to content

Laadpalen in Dendermonde – installateur in uw buurt

Op zoek naar een betrouwbare installateur van laadpalen in Dendermonde? PMG Charge deelt uw passie voor een groene toekomst. U kunt bij ons terecht als particulier die thuis een laadpaal wil installeren, maar ook als bedrijf met interesse in meerdere laadpalen. PMG Charge maakt de overstap naar groene energie makkelijker.

Waarom kiezen
voor een laadpaal in Dendermonde?

Energiekosten en brandstofprijzen stijgen voelbaar. Wilt u ook liever minder betalen en tegelijk uw steentje bijdragen aan een groenere toekomst? Overschakelen naar elektrisch rijden is dan een goed idee.

  • Duurzaamheid: De overstap maken naar elektrisch rijden is een slimme, snelle manier om duurzamer te leven.
  • Gemak: Uw elektrische auto laadt u gewoon thuis op, wanneer u wilt en zonder gedoe.
  • Kostenbesparing: Elektrisch laden is vaak goedkoper dan benzine of diesel tanken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om brandstofprijzen.
 
Installatie laadpalen axa-glass alfen eve double pro line paalmontage

Uw betrouwbare installateur
van laadpalen in Dendermonde

Thuislaadpalen

Particulieren die een thuislaadpaal willen, kunnen bij ons terecht voor compacte, gebruiksvriendelijke laadpalen. We installeren de laadpaal op uw oprit of in uw garage. Omdat een thuislaadpaal ideaal is voor dagelijks gebruik, gaat het opladen van uw wagen voortaan zo makkelijk als het laden van uw smartphone.

Bedrijfslaadpalen

Heeft u als bedrijf oog voor groene energie? Dan zijn zakelijke laadpalen een slimme investering. Door uw klanten en medewerkers de mogelijkheid te bieden hun elektrische auto op te laden aan uw bedrijf, voegt u een grote meerwaarde toe. Aan onze zakelijke laadpalen kunnen meerdere wagens tegelijk laden. Ze zijn bovendien ontworpen om tegen een stootje te kunnen.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Een laadpaal laten installeren is fiscaal voordelig dankzij de aftrekbare premie van tot 30 procent.

Sneller opladen

Met een laadpaal thuis laadt u tot vijf keer sneller op dan met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Een thuislaadpaal neemt het risico op oververhitting of overbelasting helemaal weg.

Load balancing

De energie tussen uw laadpaal en de andere verbruikers wordt steeds effciënt en veilig verdeeld.

On demand opladen

Laad uw elektrische auto volgens uw schema, zonder gedoe of stress, gewoon bij u thuis.

Waarom kiezen
voor PMG Charge?

Als jong en energetisch bedrijf zijn we trots op ons uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle laadinfrastructuur, voor particulieren én bedrijven. PMG Charge heeft altijd een echte “yes, we can!“-mindset gehad. Die mindset, gecombineerd met onze liefde voor laadpalen en ons streven naar een groene toekomst, leverde ons in 2022 de Prille Klimmer-award van Broeikas in Aalst op.

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Wilt u een laadpaal installeren in Dendermonde of elders, neem dan contact op. We zijn er voor particulieren en bedrijven. We bekijken uw unieke project in detail en maken een offerte op maat op.

Hoeveel het kost om een laadpaal te installeren, hangt af van uw specifieke situatie. Heeft u graag een gedetailleerde offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Wanneer u ervoor kiest om met ons samen te werken, delen we u mee wanneer u ons mag verwachten. De exacte timing hangt af van verschillende factoren. Neem daarom zeker contact op voor meer details of wanneer u vragen heeft.

PMG Charge biedt slimme laadoplossingen aan voor zowel bedrijven als particulieren. Ook lokale overheden kunnen bij ons terecht. We bieden u een totaaloplossing met duurzame, betrouwbare en gebruiksvriendelijke laadpalen.

Inderdaad. We leveren uw laadpaal, staan in voor de installatie ervan en leggen u uit hoe uw laadpaal kunt gebruiken. Onze installateurs plaatsen uw laadpaal volgens de regels van de kunst.

PMG Charge is een klantgerichte, betrouwbare installateur van laadpalen. We werken snel, efficiënt en met respect voor mens en planeet. U vindt bij ons een totaalpakket, zodat u zonder zorgen en snel elektrisch kan laden.