Skip to content

Laadpalen in Dendermonde – installateur in uw buurt

Op zoek naar een betrouwbare installateur van laadpalen in Dendermonde? PMG Charge deelt uw passie voor een groene toekomst. U kunt bij ons terecht als particulier die thuis een laadpaal wil installeren, maar ook als bedrijf met interesse in meerdere laadpalen. PMG Charge maakt de overstap naar groene energie makkelijker.

Waarom kiezen
voor een laadpaal in Dendermonde?

Energiekosten en brandstofprijzen stijgen voelbaar. Wilt u ook liever minder betalen en tegelijk uw steentje bijdragen aan een groenere toekomst? Overschakelen naar elektrisch rijden is dan een goed idee.

  • Duurzaamheid: De overstap maken naar elektrisch rijden is een slimme, snelle manier om duurzamer te leven.
  • Gemak: Uw elektrische auto laadt u gewoon thuis op, wanneer u wilt en zonder gedoe.
  • Kostenbesparing: Elektrisch laden is vaak goedkoper dan benzine of diesel tanken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om brandstofprijzen.
 
Laadpaal Installatie

Uw betrouwbare installateur
van laadpalen in Dendermonde

Thuislaadpalen

Particulieren die een thuislaadpaal willen, kunnen bij ons terecht voor compacte, gebruiksvriendelijke laadpalen. We installeren de laadpaal op uw oprit of in uw garage. Omdat een thuislaadpaal ideaal is voor dagelijks gebruik, gaat het opladen van uw wagen voortaan zo makkelijk als het laden van uw smartphone.

Bedrijfslaadpalen

Heeft u als bedrijf oog voor groene energie? Dan zijn zakelijke laadpalen een slimme investering. Door uw klanten en medewerkers de mogelijkheid te bieden hun elektrische auto op te laden aan uw bedrijf, voegt u een grote meerwaarde toe. Aan onze zakelijke laadpalen kunnen meerdere wagens tegelijk laden. Ze zijn bovendien ontworpen om tegen een stootje te kunnen.

De vijf voordelen van een slim laadstation

Fiscaal voordelig

Een laadpaal laten installeren is fiscaal voordelig dankzij de aftrekbare premie van tot 30 procent.

Sneller opladen

Met een laadpaal thuis laadt u tot vijf keer sneller op dan met een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Een thuislaadpaal neemt het risico op oververhitting of overbelasting helemaal weg.

Load balancing

De energie tussen uw laadpaal en de andere verbruikers wordt steeds effciënt en veilig verdeeld.

On demand opladen

Laad uw elektrische auto volgens uw schema, zonder gedoe of stress, gewoon bij u thuis.

Waarom kiezen
voor PMG Charge?

Als jong en energetisch bedrijf zijn we trots op ons uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle laadinfrastructuur, voor particulieren én bedrijven. PMG Charge heeft altijd een echte “yes, we can!“-mindset gehad. Die mindset, gecombineerd met onze liefde voor laadpalen en ons streven naar een groene toekomst, leverde ons in 2022 de Prille Klimmer-award van Broeikas in Aalst op.

Wat zeggen onze klanten?

R. Muylaert
Read More
Deskundige uitleg, vlotte voorbereiding en zeer snelle plaatsing! Super tevreden over Gilles en zijn team! Aanrader!
B. Vanden Brande
Read More
Correcte en professionele service. Zeer tevreden met de propere afwerking en gebruiksvriendelijke werking. Ook duidelijke en voldoende uitleg gekregen over de werking.
S. Cobbaert
Read More
Heel tevreden over PMG-charge! Vlot bereikbaar en nette, correcte plaatsing van onze laadpaal. Handige app ook!
S. Wellekens
Read More
Een duidelijke communicatie, correcte prijzen en een zorgvuldige uitvoering. PMG Charge is zeker aan te bevelen voor de installatie van een laadstation.
Previous
Next

Hoe verloopt uw traject?

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste, verkennend gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De installatie wordt geplaatst binnen de afgesproken termijn. Beloofd!

Plug, charge and drive

Helemaal klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.

Wilt u een laadpaal installeren in Dendermonde of elders, neem dan contact op. We zijn er voor particulieren en bedrijven. We bekijken uw unieke project in detail en maken een offerte op maat op.

Hoeveel het kost om een laadpaal te installeren, hangt af van uw specifieke situatie. Heeft u graag een gedetailleerde offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

We streven ernaar uw laadpaal zo snel mogelijk te installeren. Wanneer u ervoor kiest om met ons samen te werken, delen we u mee wanneer u ons mag verwachten. De exacte timing hangt af van verschillende factoren. Neem daarom zeker contact op voor meer details of wanneer u vragen heeft.

PMG Charge biedt slimme laadoplossingen aan voor zowel bedrijven als particulieren. Ook lokale overheden kunnen bij ons terecht. We bieden u een totaaloplossing met duurzame, betrouwbare en gebruiksvriendelijke laadpalen.

Inderdaad. We leveren uw laadpaal, staan in voor de installatie ervan en leggen u uit hoe uw laadpaal kunt gebruiken. Onze installateurs plaatsen uw laadpaal volgens de regels van de kunst.

PMG Charge is een klantgerichte, betrouwbare installateur van laadpalen. We werken snel, efficiënt en met respect voor mens en planeet. U vindt bij ons een totaalpakket, zodat u zonder zorgen en snel elektrisch kan laden.