Skip to content

Wat kost een laadpaal inclusief installatie?

Afhankelijk van het type laadpaal en de werkzaamheden maken wij een offerte op op maat. In een standaardofferte wordt steeds uitgegaan van een maximale lengte van 10m tussen de hoofdverdeelkast tot aan de locatie van het laadpunt.

Wilt u uw persoonlijk kostenplaatje weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Factoren die de kosten beïnvloeden #

Type laadpaal #

Het type laadpaal dat u kiest, kan een grote invloed hebben op de totale kosten. Verschillende laadpalen hebben verschillende kenmerken, zoals het vermogen en het type connectoren, die de prijs kunnen beïnvloeden.

Werkzaamheden #

De benodigde werkzaamheden voor de installatie kunnen ook invloed hebben op de kosten. Dit kan bijvoorbeeld het leggen van kabels zijn of het maken van aanpassingen aan uw elektrische systeem.

Afstand tussen hoofdverdeelkast en laadpunt #

In onze standaardoffertes gaan we uit van een maximale lengte van 10 meter tussen de hoofdverdeelkast en de locatie van het laadpunt. Als de afstand groter is, kan dit extra kosten met zich meebrengen.

Onze offerte op maat #

We begrijpen dat elke situatie uniek is, dus bieden we bij PMGCharge.be een offerte op maat aan. Op deze manier kunnen we de beste oplossing voor uw specifieke situatie aanbieden tegen een eerlijke prijs.