Skip to content

Installateur laadpaal

Bent u op zoek naar een installateur van laadpalen? Logisch, want volop gaan voor groene energie is een slimme, voordelige keuze. Met een thuislaadpaal of een laadpaal aan uw bedrijf wordt die groene energie nog toegankelijker. Wilt u als particulier, zelfstandige, kmo of lokale overheid laadpalen laten installeren, dan bent u bij PMG Charge aan het juiste adres. We ontzorgen u in uw overstap naar duurzame energie.

Laadpaal installeren

Het gemak van elektrisch rijden, daar valt niet meer naast te kijken. Met hoogwaardige laadpalen thuis of aan uw bedrijf krijgt u een laadoplossing die het laden van uw voertuig nog eenvoudiger maakt.
Bij PMG Charge vindt u state-of-the-art laadoplossingen voor particulieren en bedrijven. Onze ervaren installateurs komen uw laadpaal installeren, zodat u tijdig en correct kunt laden.
laadpaal-installeren

Waarom een laadpaal installeren?

installateur laadpaal
Tijdsbesparend

Een eigen laadpaal thuis of op het werk biedt het gemak van direct en toegankelijk laden. Daardoor bent u niet langer afhankelijk van openbare laadpalen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ervoor dat u altijd met een volle accu kunt vertrekken.

Goedkoper

Een eigen laadpaal laten installeren betekent dat u kunt laden op daluren of wanneer duurzame energie overvloedig beschikbaar is. Zo bespaart u energiekosten en laadt u op de groenst mogelijke manier

Milieuvriendelijk

Het laten installeren van een laadpaal is niet alleen een praktische investering in gemakkelijker laden, maar het draagt ook bij aan de groeiende duurzame mobiliteitsrevolutie, met een merkbare positieve impact op het milieu!

De vijf voordelen van een laadpaal installeren

Fiscaal voordelig

Dankzij een fiscaal voordeel tot 30 percent, blijft een laadpaal laten installeren een interessante en voordelige oplossing.

Sneller opladen

Met een eigen laadpaal laadt u tot vijf keer sneller op dan aan een traditioneel stopcontact.

Veiliger opladen

Laden aan een laadpaal is veiliger dan aan een stopcontact.
Geen last van oververhitting of overbelasting!

Load balancing

Uw laadpaal installateur zorgt ervoor dat de energie tussen alle verbruikers veilig wordt verdeeld.

On demand opladen

Opladen volgens uw eigen schema en zonder zorgen: een luxe waar u snel aan went! Nooit meer zoeken naar een vrije laadpaal.

Waarom kiezen voor PMG Charge als installateur laadpalen?

PMG Charge is een erkend laadpaal installateur. Tegelijk zijn we ook jonge, energieke ondernemers. Onze kennis en liefde voor slimme laadinfrastructuur zetten we in om de toekomst dat tikkeltje groener te maken. Daarom werken we alleen met kwalitatieve laadoplossingen, geschikt voor particulieren en professionals.

Wanneer u een laadpaal koopt, kies dan voor een installateur van laadpalen die u met plezier en grondig informeert. Zo weet u dat u de juiste laadpaal voor uw noden koopt. Als Prille Klimmer-laureaat van 2022 zetten we onze “Yes, we can”-mentaliteit in om u een zorgeloze ervaring te geven, zodat u snel, veilig en groen laadt.

Wat zeggen onze klanten?

Hans De Wolf
Hans De Wolf
2024-04-17
Uitstekende service bedankt Jarno
Paula Vandebeek
Paula Vandebeek
2024-04-06
Vlotte dienstverlening. Ben erg tevreden.
Carl Van Acker
Carl Van Acker
2024-03-06
Eerste klasse. Zeer goed geïnformeerd vooraf tijdens persoonlijk gesprek met PMG. Snelheid van uitvoering was belangrijk en het Team van PMG stelde zich super flexibel op in dit verband. Verder was ook de plaatsting zeer professioneel uitgevoegd. Top
Pieter Deraeck
Pieter Deraeck
2024-02-28
Snel, vriendelijk en helder. Kortom uitstekende service. Aan te raden.
Philip Mostinckx
Philip Mostinckx
2024-02-23
correct offerte gehad, plaatsing proper en deskundig afgewerkt. hoewel ik zelf niet thuis was en het vrouwtje lief niet echt thuis was in deze materie. heeft ze een mooie uitleg verkregen, alle aps en accounts werden aangemaakt opdat ze zelf niets meer moest doen.. spijtig genoeg kan ik maar 1 laadpaal plaatsen anders was ik terug met hen in zee gegaan
Jo Vandenbossche
Jo Vandenbossche
2023-12-28
Zeer correcte inschatting van de situatie, correcte naleving van de afspraken, perfecte en propere uitvoering. Professionele uitleg, zelfs op vrijdagnamiddag voor kerst. We zijn heel tevreden klanten! dankjewel! Jos en Jo
Tjeppen Bloelinck
Tjeppen Bloelinck
2023-12-18
Duidelijke offerte, bestelproces zeer gemakkelijk. Vlotte afspraak en zeer propere en volledige installatie. Meer dan behoorlijke uitleg na de plaatsing, ook ondersteuning bij mijn zelf gekozen facturatiedienst.
Willy Hauben
Willy Hauben
2023-12-06
Vlotte afhandeling van offerte tot plaatsing. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Correcte prijs. Mooie afwerking en alles proper opgeruimd. Een aanrader.
Kristof Callebaut
Kristof Callebaut
2023-12-05
Zeer tevreden over de samenwerking met PMG Charge voor levering en plaatsing van laadpalen. Louis Seymons nam de voorbesprekingen en offertes voor zijn rekening. Naderhand konden wij rekenen op een stipte en vlotte uitvoering binnen korte termijn. Gilles, Louis en het volledige team van PMG Charge zijn zeker aan te bevelen.
Lukas Carlier
Lukas Carlier
2023-12-05
Professionele plaatsing, sterke after sales & vlotte communicatie

Laadpaal laten installeren? Dit mag u verwachten!

Contact met PMG Charge

U neemt contact met ons op voor een eerste gesprek.

Bezoek bij u thuis

Wij komen virtueel of fysiek bij u langs en bekijken samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Binnen de drie dagen mag u een persoonlijk voorstel verwachten.

Installatie bij u thuis

De installateur plaats de laadpaal binnen de besproken termijn.

Plug, charge and drive

Klaar om te laden! Ook na installatie staan wij voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Een laadpaal installeren is de veiligste en snelste manier om uw elektrische auto op te laden. Een laadstation plaatsen laat u het best uitvoeren door een ervaren, professionele installateur van laadpalen.

Over het algemeen gaat een laadpaalinstallateur zo te werk: de meterkast wordt voorbereid door een nieuwe groep te maken. De kabel wordt van de meterkast naar het laadstation getrokken. Daarna wordt de kabel geplaatst. Daarvoor is wat graafwerk nodig. Alles wordt weer netjes opgevuld en afgewerkt. De installateur plaatst de laadpaal op uw gekozen locatie (bijvoorbeeld in de garage of op de oprit). Het laadstation wordt bevestigd aan de muur of aan een paal. Vervolgens wordt het laadstation uitvoerig getest door de laadpaal installateur. U krijgt van ons alle informatie over de werking en over de app wanneer u kiest voor een slimme laadpaal. Vanaf nu kunt u vlot en praktisch laden. Heeft u meer informatie of verdere ondersteuning nodig? Dan kunt u steeds bij ons terecht.

De kosten om een laadpaal te installeren hangen af van enkele factoren, zoals het type laadpaal, de werkzaamheden (bijvoorbeeld kabels leggen of aanpassingen aan uw elektrisch systeem). Ook de bevestiging van het laadstation (aan de muur of op een paal) en de aansluiting (1-fase of 3-fasen) heeft een effect op de kosten bij het installeren van een laadpaal.

In een standaardofferte houdt PMG Charge  rekening met een maximale afstand van 10 meter tussen de hoofdverdeelkast tot aan de locatie van het laadpunt. Is die afstand groter, dan beïnvloedt dat de prijs.

Wilt u de prijs weten voor uw specifieke project? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Als installateur van laadpalen bekijken we de unieke specificaties van uw project voor een gedetailleerd prijsvoorstel op maat.

Onze realisaties

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord terug.